Nyheder

2006

Vinterturnering ∞

10/10-2006

Så er der kommet invitation til den årlige vinterturnering.

Se invitationen her.

Desuden har turneringen i år fået egen hjemmeside: www.vinterskydning.dk

Du kan skrive dig på indbydelsen, når den kommer op at hænge i klubben.

Medaljehøst i Ribe

8/10-2006

Så har vi igen haft skytter til stævne, denne gang i Ribe.

Her blev det til i alt fire førstepladser, den ene dog kun gældende som en 2. plads. Tonny Larsen var én tier fra at blive nummer et i herre mini compound, men måtte altså nøjes med en andenpræmie.

Desuden blev Hans Lassen nummer ét i herre senior recurve 2, Thor Lassen i herre kadet recurve 3 og Rune Lassen i herre mine recurve 2.

Et stort tillykke herfra!

Syd- og Sønderjysk mester ∞

2/4-2006

Så har der igen været skytter fra klubben til stævne, denne gang Syd- og Sønderjysk mesterskab i Haderslev. Thor Lassen blev nummer 3 i herre recurve 3 med 486 point, Rune Lassen fik en delt 3. plads i herre recurve 2 med 511 point og Hans Lassen blev nummer 1 i samme klasse med 550 point. Desuden var han den af de deltagende skytter, der fik flest point.

Et stort tillykke herfra!

Forbundsmester ∞

7/3-2006

Et stort tillykke her fra klubben til Sönke Büsen, der ved DM i Silkeborg blev forbundsmester i herre senior barbue. Han beholdt dermed sin titel fra udendørs DM i Gladsaxe sidste år.

Juleskydning

7/3-2006

På mandag, 19. december, er der juleskydning her i klubben. Det foregår i klublokalet fra klokken 18.00. Husk at tage en pakke med til pakkeskydning. Du er velkommen til at tage forældre, bedsteforældre, søskende, venner og hvem du ellers kan komme i tanke om med.

Kom og vær med!

Vi holder juleferie fra tirsdag d. 20. december til søndag d. 1. Januar.

Du ønskes hermed en god jul og et godt nytår!